Η Στέλλα Άρβανιτη μας μιλάει για το τελευταιο της βιβλίο, αλλά και συνολικά για τη συγγραφική της πορεία

Η Στέλλα Αρβανίτη μας μιλάει για το καινούριο της βιβλίο αλλά και για την συγγραφική της πορεία γενικότερα.

Η Στέλλα Αρβανίτη σε μια όμορφη συζήτηση, μας μιλάει για το τελευταίο της βιβλίο «Μύθοι Μεταμορφώσεων 1» ,τη μέχρι τώρα συγγραφική της πορεία ,τα σχέδια που ετοιμάζει αλλά και τα όνειρα που έχει. Άραγε από τι εμπνέεται και ωθείται στο γράψιμο; Μια φιλική συζήτηση που ρίχνει φως στον άνθρωπο πίσω από το «μύθο» και αυτό μπορεί να είναι κυριολεκτικό στην περίπτωση της. Γιατί είναι η συγγραφέας που έχει γράψει τόσο όμορφα παραμύθια αλλά και μυθολογία. Μια διαφορετική Μυθολογία όπως μας εξηγεί. Ας την απολαύσουμε λοιπόν.
Η Κουβέντα μας έγινε στο «Καταφύγιο» , ένα από τα πιο γνωστά καφέ μπαρ του Μικρολίμανου, μια ηλιόλουστη μέρα του Δεκέμβρη.

Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα την Στέλλα Αρβανίτη και την δουλειά της ,αυτό είναι το κανάλι της στο You tube όπου ανάμεσα στα άλλα, μπορείτε να ακούσετε και παραμύθια που δεν έχουν εκδοθεί.

https://www.youtube.com/channel/UCVhY-tnX_EWLrS6n1nKslbw

 

Τέλος να την ευχαριστήσω θερμά γιατί μεταξύ άλλων ,θα μας προσφέρει για τον διαγωνισμό που ετοιμάζουμε ,τέσσερα αντίτυπα της βραβευμένης της Νουβέλας «Τα μυστικά της Μπρασκόγουρνας», εκδόσεις Οσελότος (2016).

 

 

Αφήστε μια απάντηση