Γραφή, Γραφή ανθρώπων, Εκδοτικοί οίκοι, Λογοτεχνία, Χώροι Εκδηλώσεων

Παρουσίαση βιβλίου Αλκυόνης Παπαδάκη

Από τη παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της αγαπημένης Αλκυόνης είναι μεγάλη τιμή να έχουμε την ευθύνη της παρουσίασης σαν FiloxeniArt. Προσωπικά εισεπραξα από τους παρευρισκόμενους ότι ήταν μια ιδιαίτερης συγκίνησης βραδιά όπως ακριβός αρμόζει στην Αλκυόνη μας.  Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ίδια για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μας, όλο αυτό ήταν μια συνδιοργανωση με την επιτροπή ισότητας των δύο φύλων Π. Φαλήρου.

Ευχαριστώ προσωπικά τη κυρία Μαρία Ζαγκα πρόεδρο της επιτροπής που ανέλαβε σαν ψυχολόγος να μιλήσει για το βιβλίο της “Μια Ατέλειωτη Φυγή” αλλά και για την όλη συνδιοργάνωση.

Να ευχαριστήσω μετά με σειρά εμφάνισης την Αρχοντούλα Κοκοτσάκη διδάκτωρ φιλοσοφίας, την πολυαγαπημένη μου Μαντλίν συνεργάτιδα και φίλης. Τέλος του Ηλία Παπακωνσταντίνου, ποιητή που στήριξε με χαρά όλο το εγχείρημα μας, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους παρευρισκόμενους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Το βιβλιοπωλείο της κυρίας Κουρέτας για την κάλυψη σε βιβλία για όσους ήθελαν να αγοράσουν. Ένα ιδιέτερο ευχαριστώ στο  Ωδείο Π.Φαλήρου της Ελένης Ράπτη-Αλέξανδρου Ψαρρακου υπεύθυνος ο Αλέξανδρος Ψαρρακο

Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στη Σοφία Μανώλη για την υπέροχη κάλυψη με το φωτογραφικό της φακό. Να σας πω ότι θα επανέλθουμε με περισσότερο υλικό αλλά ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη συλογική δουλειά για να κυλήσει όμορφα η βραδιά. Ένα εγχείρημα που θα επαναληφθεί με παρουσιάσεις συγγραφέων και όχι μόνο θα ήθελα το site μας να μην μένει στα στενά όρια τις οθόνης, να είναι κοντά στους δημιουργούς και τους ανθρώπους που αγαπάνε την τέχνη!!!!!!!

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.