«Άδεια παρένθεση» δύο λογια για τη παράσταση που είδαμε

Είδαμε την παράσταση “άδεια παρένθεση” και γράφουμε δύο λόγια για μια παράσταση που θα παιχτεί για ακόμα δύο παραστάσεις την προσεχή Τετάρτη 6/3 και Πέμπτη 7/3 με την προτροπή να μην τη χάσετε!!!!!

«Άδεια παρένθεση»
Άδεια παρένθεση, αλλά «γεμάτη» παράσταση! Είδα το θεατρικό «παιδί» της Γεωργίας Δρακάκης, στο οποίο παίζουν η Κατερίνα Γκατζόγια, η Νίκη Σκιαδαρέση και ο Τάσος Ράπτης, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Θοδωρή Κατσαρού. Μια ισορροπημένη παράσταση που μιλάει για το κενό ανάμεσα στις σχέσεις, μητέρα – κόρη και γυναίκα – άντρας και σίγουρα για το κενό που νιώθουμε εμείς οι ίδιοι μέσα στην ίδια μας την ύπαρξη.
Μια παράσταση που πρέπει να δείτε με την Κατερίνα Γκατζόγια να είναι εξαιρετική και ίσως στον καλύτερο της ρόλο (ή προσωπικά αυτό ένιωσα), με τη Νίκη Σκιαδαρέση να ενσαρκώνει επάξια το ρόλο της κόρης και μάλιστα μιας κοπέλας της διπλανής πόρτας με της ανησυχίες της, τις εντάσεις και τις σιωπές της… Ικανές να ξεγελάσουν για το ποιος άνθρωπος κρύβεται πίσω από τη μάσκα του «αδιάφορου» παιδιού. Ο δε Τάσος Ράπτης είναι ένας συνδετικός κρίκος που γεμίζει το κενό της παρένθεσης με έναν τρόπο που δείχνει ότι είναι η ήρεμη δύναμη και στο έργο και στη σκηνή. Ένα υποσχόμενο θεατρικό κείμενο που μας δείχνει ότι θα δούμε και θα περιμένουμε πολλά στο μέλλον από τη Γεωργία Δρακάκη. Δείτε το γιατί κάποιες φορές τα κενά από τις Άδειες Παρενθέσεις γεμίζουν τις σκέψεις και τις καρδιές των θεατών!

Αφήστε μια απάντηση